Nieuws

Aanmelding voor volgende inspiratiereis Chartres

Van 29 juni tot en met 2 juli 2023 vindt opnieuw een inspiratiereis plaats met Bart Gijsbertsen en Jan-Willem Kirpestein naar de kathedraal van Chartres. Er zijn nog plaatsen vrij. Zie Uitgelicht of de agenda voor meer informatie.

Andere opzet voor reis naar Chartres

Op deze pagina vind je een terugblik op de inspiratiereizen naar de kathedraal van Chartres. Maar het kan ook zo maar een vooruitblik zijn. Want Bart blijft zelf beschikbaar voor wie zich graag door hem laat meenemen op een spirituele reis door de kathedraal. Klik op de informatie.

Avonden over Genesis in Domkerk Utrecht

Dit najaar leidt Bart Gijsbertsen in het kader van een Leerhuis drie avonden over Genesis in de Domkerk in Utrecht. De avonden beginnen alle om 20.00 uur en vinden plaats op 24 oktober, 7 november en 21 november 2023. Zie de agenda voor meer informatie.

Heruitgave “Eerst de Jood en ook de Griek”

Er is een heruitgave van het boek Eerst de Jood en ook de Griek. Deze studie van de Romeinen-brief uit 1996 is verschenen als e-book. Kijk onder Uitgelicht of Publicaties voor meer informatie. Op 22 april spreekt Bart Gijsbertsen over deze brief van Paulus bij een studiedag in Veenendaal. Zie de Agenda voor meer informatie.

Israël Talks

De lezing in het kader van ‘Israël Talks’ van Christenen voor Israël is nu terug te horen. Zie de link in de Agenda bij 4 maart 2023.

Lezingen over Romeinen-brief nu te beluisteren

Op 22 april 2023 verzorgde Bart Gijsbertsen opnieuw lezingen voor een studiedag van de Jules Isaac Stichting, drie stuks over de brief van Paulus aan de Romeinen. Na elke lezing kregen de ca. 80 deelnemers ruim gelegenheid voor hun vragen en opmerkingen.  De links naar die lezingen vindt u onder de Agenda.